Meteen naar de inhoud

Exit plastic bij Kaan teksten

Welkom in de plasticvrije toekomst van Kaan teksten, wereldverbeteraars, idealisten, hoeders van een betere wereld, utopisten, hemelbestormers. Onder het motto: ‘Je moet ergens beginnen’ werken wij sinds kort zonder plastic. Zoals de meeste klanten van dit pittoreske tekstbureau weten, worden de tekstproducties al jaren keurig op papier en in een plastic tasje aangeleverd. Dat is nu verleden tijd. Leve het milieu, leve de planeet; Kaan teksten gaat op een plasticvrij avontuur. Plastic Fantexit!!

Waar een toeslag op plastic verpakkingen al niet goed voor is. We kunnen aan onze klanten nog steeds een eerlijke prijs vragen, zonder de toeslag op onze plastic tasjes door te berekenen. En serieus, daar hebben we echt wel even mee in onze maag gezeten. Nu betekent het voor ons team schrijven zonder naar gevoel in de onderbuik, typen zonder het achterlaten van afval, tikken om de wereld te redden, plasticvrij pennen. Wij zeggen: ‘Hallo! Biologische, duurzame blogs’, ‘Goedemorgen! Groene, milieuvriendelijk geschreven website’.

Eindelijk ademhalen

Ach, wat voelen wij ons goed bij Kaan teksten. De toeslag en alles wat daarmee veroorzaakt wordt, heeft onze ogen geopend. Meerdere schildpadden kunnen opgelucht ademhalen en de vuilnisbelt heeft straks ruimte over. Moeder Aarde kan niets anders dan dankbaar zijn voor de keuze die ons nietige bedrijfje heeft gemaakt.  Het is nu alsof we weer adem kunnen halen, nadat we 5 dagen in een onderzeeër hebben gezeten. Het voelt alsof we weer mogen praten na een stilteretraite van een week of weer kleren aan mogen doen na een tantra yoga nudisten retreat (spoiler voor ons volgende bedrijfsuitje).             

Nóg meer positief nieuws, want een milieuvriendelijke keuze zoals deze, helpt bij de algehele sfeer op kantoor. Dagelijks wordt er nu door de afdeling Environment, Nature and Energy een uurtje vrijgemaakt met groene power smoothies en we krijgen wekelijks training om onze spirituele chakra’s te openen. Dat onze shakra’s jarenlang dicht hebben gezeten was vreselijk om te constateren. Hoe kan je functioneren als tekstbureau, met dichte shakra’s?! Maar goed, nu alles geopend is kunnen we dansen in de regen (die nu een stuk minder verontreinigend is), fietsen met tegenwind en lopen over water. We hebben van onszelf een cadeau gemaakt voor onze klanten, ingepakt in gerecycled pakpapier uiteraard.  

Proost!

Dus laten we ons houten, herbruikbare glas heffen en proosten op een plasticvrije toekomst. We proosten op een wereld waarin duurzame teksten hand in hand gaan met schone oceanen en ongerepte natuur. Met onze open shakra’s kunnen wij de wereld aan. Doen jullie mee? 

Neem contact met mij op

Via het formulier kunt u contact met mij opnemen. Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u mij ook e-mailen of bellen.

[wpforms id=”99″ title=”false” description=”false”]

Logo Kaan teksten tekstbureau

In Kaan teksten vindt u een allround tekstschrijver voor al uw (bedrijfs)communicatie.
Nieuwsgierig naar wat ik kan betekenen voor u?

Neem contact op            Hoe ik werk